Interceptats 67 quilos de marihuana a la Jonquera

Els transportaven ocults entre una càrrega d'electrodomèstics d'una furgoneta i pretenien portar-los a Polònia.

per Europa Press

Successos

La policia espanyola ha interceptat a la Jonquera 67 quilos de marihuana
La policia espanyola ha interceptat a la Jonquera 67 quilos de marihuana

Agents del CNP han interceptat a la Jonquera 67 quilos de marihuana ocults entre una càrrega d'electrodomèstics d'una furgoneta procedent de Barcelona que pretenia portar-los a Polònia.

Segons ha informat el Ministeri de l'Interior de l'Estat espanyol aquest dimarts en un comunicat, en el vehicle hi anaven dos ocupants, que han estat detinguts per delictes contra la salut pública i després posats a la disposició de l'Autoritat Judicial corresponent, qui va decretar el seu ingrés a la presó.

La partida estava oculta a la zona de càrrega del vehicle, repartida en 126 bosses precintades que es trobaven dins d'uns cilindres i han estat descoberts quan es trobaven proveint-se de combustible en una gasolinera, on els agents van percebre una intensa olor que emanava de la càrrega, confirmada minuts després gràcies a un gos policia.

Quan els agents es van acostar al vehicle, el conductor i el seu acompanyant van mostrar evidents signes de nerviosisme, fet que els va donar indicis que poguessin transportar productes o gènere il·legal en el vehicle.

El dispositiu va ser desenvolupat per la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera, en col·laboració amb la Unitat de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article