La Festa de l'Esport canvia de dates i enguany es farà avui i demà

La zona esportiva acollira diverses activitats de natació, tennis taula, hoquei, escalada o futbol

per Redacció

Esports, Vida social

La Festa de l'Esport canvia de dates i enguany es farà avui i demà
La Festa de l'Esport canvia de dates i enguany es farà avui i demà

La Jonquera acollirà avui i demà la ja tradicional Festa de l'Esport, una efemèride que sempre s'havia fet al setembre i que enguany, com a prova pilot, s'ha traslladat a la Mare de Déu d'Agost.

La celebració començarà avui a les 18 h a la piscina municipal amb una de les activitats que es preveuen més multitudinàries: les 6 Hores de Natació. Paral·lelament, a les 19 h es faran sessions d'escalada al rocòdrom municipal, i a les 19.30 h els juvenils de la UE La Jonquera disputaran un partit amistós amb el Canet FC.

I la programació es reprendrà demà al matí. A les 9 h, la sala polivalent de la zona esportiva acollirà el VI Torneig de Tennis Taula. A la tarda (de 17 h a 20 h) s'instal·laran inflables a la zona esportiva (a davant del pavelló). A les 18 h es disputarà un partit amistós d'hoquei patins i, per tancar la jornada, a les 20 h es lliuraran diplomes i trofeus a diversos equips i esportistes. Serà a la piscina municipal.

 

Dissabte, el colofó

Les activitats d'aquesta Festa de l'Esport es complementaran dissabte amb una caminada nocturna pels Estanys. Organitzada pel Grup d'Art i Treball (GAT), serà una ruta circular que sortirà a les 21 h dels Estanys, arribarà fins a Cantallops i tornarà al punt de partida.

 

Buscant més participació

Des de l'Ajuntament de la Jonquera argumenten que enguany s'ha decidit canviar la data de la Festa de l'Esport perquè, parlant-ho amb les entitats, quan es feia una setmana abans de la Festa Major no hi solia haver gaire participació. Per això, d'acord amb els clubs esportius municipals, van decidir provar de fer-la el 14 i 15 d'agost, que tot i ser festa és entre setmana, per mirar si hi havia més afluència. A més, així també s'ha pogut fer coincidir amb les 6 Hores de la Natació, que ja és una activitat molt concorreguda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article