La Jonquera recordarà demà al migdia les víctimes del 17-A

L'Ajuntament ha convocat una concentració que inclourà cinc minuts de silenci i la lectura d'un manifest

per Redacció

Vida social

La concentració serà a les 12 h a la plaça de l'Ajuntament
La concentració serà a les 12 h a la plaça de l'Ajuntament | Infojonquera.cat

Just el dia en què es complirà un any dels atemptats terroristes que van colpejar Barcelona i Cambrils, l’Ajuntament de la Jonquera vol expressar el condol a les víctimes i als seus familiars i amics i, alhora, condemnar aquells fets tan tràgics i agrair la tasca realitzada pels Mossos d’Esquadra, els Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana de Barcelona i Cambrils, i les desenes de professionals sanitaris que van treballar  en uns moments d’extrema dificultat i dolor.

Per aquest motiu, per demà mateix s’ha convocat una concentració davant del consistori. Serà les 12h, i es faran cinc minuts de silenci i la lectura d’un manifest conjunt elaborat per l’Associació Catalana de Municipis en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, per la pau, la democràcia i contra el terrorisme. L’Ajuntament convoca a tots els veïns i veïnes a participar d’aquest acte de record i homenatge.

Tal i com expressa el manifest, el nostre país és una terra d’acollida, de multiculturalisme, de respecte i de civisme. Així, els nostres pobles i ciutats són punts de trobada i convivència, garants de l’exercici de la llibertat. L’Ajuntament continuarà compromès amb aquests valors i condemnant qualsevol tipus de violència i atemptat a les llibertats dels nostres veïns i veïnes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article