Els Mossos, preocupats especialment per la seguretat a la comissaria de la Jonquera després de l'atac de Cornellà

Els agents revifen les queixes per l'estat d'indefensió en què han de treballar des del mòdul prefabricat

per Redacció

Successos

Fa cinc anys que els agents es queixen per haver de treballar en un barracó
Fa cinc anys que els agents es queixen per haver de treballar en un barracó | Infojonquera.cat

Els Mossos d'Esquadra estan especialment preocupats per la seguretat a la comissaria de la Jonquera després de l'atac que hi ha hagut aquesta setmana a Cornellà de Llobregat, on una agent va matar un home que va entrar a les instal·lacions armat amb un ganivet i cridant "Al·là és gran!".

Precisament arran d'aquest succés, tots els cossos de seguretat que operen a Catalunya i a l'Estat espanyol han augmentat les mesures d'autoprotecció. Segons va publicar El Periódico, i van reiterar diversos mitjans de comunicació, l'Ertzaintza és una de les que ha exercit més pressió, en aquest cas sobre el gobern basc, que en l'últim any ha retirat les mampares de protecció de les comissaries i ha prohibit als agents portar les armes a sobre quan no estan de servei. Però són tots els cossos policials que han recorregut a una circular de la Secretaria d'Estat de Seguretat que conté diverses "recomanacions d'autoprotecció per als cossos de policia local" relacionades amb el risc d'atemptat terrorista.

I tenint en compte la situació, el cos de Mossos d'Esquadra ha alertat que li preocupa especialment la situació de la comissaria de la Jonquera, que està instal·lada en un mòdul prefabricat des que es va inaugurar ara ja fa 5 anys. Recorden que els agents fa temps que es queixen del seu estat d'indefensió, sobretot tenint en compte que la Jonquera és terra de pas i que, per tant, el risc hi és molt elevat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article