La Jonquera es prepara per la Festa Major, que enguany serà del 6 a l'11 de setembre

L'Ajuntament convida els veïns a difondre les activitats a través de les xarxes socials fent servir l'etiqueta #FMlajonquera18

per Redacció

Entitats, Vida social, Cultura

El cartell d'enguany
El cartell d'enguany | Ajuntament de la Jonquera

Cultura, música, activitats infantils, esports... i, sobretot, molta tradició. És el que inclourà la Festa Major de la Jonquera, que enguany començarà el dijous 6 de setembre i s'allargarà fins al dimarts 11. L'Ajuntament ja ha fet públic el programa que ha elaborat amb la participació de diverses entitats, i inclou activitats per a tots els segments de població.

Segons l'alcaldessa, Sònia Martínez, "es tracta d’una celebració i un programa amb propostes que s’han treballat i macerat al llarg de tot un any gràcies a la tasca de les nostres entitats, de molts dels nostres veïns i veïnes, del personal del Consistori i de la Brigada municipal." 

Activitats per a tots els públics

De fet, el diumenge 2 de setembre ja es farà la 15a Trobada de Puntaires, però el gruix d'activitats començarà el dijous següent. Aquest primer dia, es lliuraran els premis del XIX Concurs Fotogràfic de l'Albera, s'inauguraran diverses exposicions i els Tambors de l'Albera faran un cercavila pels carrers del municipi.

El divendres les activitats també es concentraran a la tarda, amb sardanes, un concert, el sopar de la Societat i el primer ball de Festa Major. Però dissabte i diumenge totes les hores estaran farcides de propostes. Entre les més destacades, dissabte hi haurà jocs de carrer i la xeringada; cercavila amb els gegants, els xanquers, els tambors i els grallers de l'Albera; el Correjonks; els correfocs dels Banyetes i els Diables, i la Nit Jove. Mentre que de diumenge cal destacar-ne l'espectacle infantil d'El Pot Petit i la Festa Holly, el concert de violoncels i les havaneres.

La festa continuarà dilluns amb la presentació d'un llibre i el ball. I es tancarà dimarts, 11 de setembre, amb l'acte institucional, la sortida dels busos cap a la manifestació de Barcelona i l'audició de sardanes.

Des de l'Ajuntament aniran informant de totes les novetats a través de les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #FMlajonquera18, i animen la ciutadania a també fer-ne ús per difondre imatges de totes les activitats. A més, també conviden els veïns a "vestir com cal aquests dies tots els balcons i llars de la vila, i a omplir places i carrers de color i de festa".

Podeu consultar tota la programació detallada fent clic AQUÍ.

Programació específica de la Nit Jove del dissabte

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article