Utilitzen la imatge de l'outlet per promocionar un màster de Disseny de l'Espai Comercial

L'edifici es caracteritza per tenir 79 claraboies, 358 tubs solars i 49 captadors de plaques solars, a part d'un desplegament cromàtic molt especial

Economia

Imatge promocional
Imatge promocional | Infojonquera

Una escola formativa de nivell superior ha utilitzat la imatge del Gran Jonquera Outlet & Shopping per promocionar un dels màsters que ofereix. Es tracte del Máster en Diseño del Espacio Comercial: Retail Design, impartit per l'Escola Superior de Disseny de Barcelona. També conegut com a ESdesign, el centre imparteix diverses formacions relacionades amb el disseny -tant gràfic com editorial, artístic i audiovisual- completament online.

Segons la mateixa escola pública al seu web, la formació que ha pres com a insígnia la imatge del centre comercial jonquerenc és un programa que ensenya a interpretar la imatge corporativa d'una marca i els seus valors per a projectar-los en públic, crant un espai comercial visualment atractiu, alhora que funcional i racional amb els costos i el manteniment. El màster està dirigit bàsicament a graduats superiors en Disseny, arquitectes i arquitectes tècnics, enginyers d'edificació o llicenciats en Belles Arts.

Arquitectura pionera

Inaugurat el maig del 2013, l'edifici de l'outlet va estar dissenyat pel despatx de l'arquitecte barceloní Octavi Mestre. A part del seu gran desplegament cromàtic, l'esdifici està pensat per respectar el medi ambient i es caracteritza per tenir 79 claraboies, 358 tubs solars i 49 captadors de plaques solars. Un disseny que potencia molt l'entrada de llum natural.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article