Can Laporta obre el termini d'inscripcions per als cursos d'aquesta temporada

L'oferta inclou activitats per a la gent gran, formació empresarial, expressió creativa, informàtica, activitat física o català

per Redacció

Vida social, Cultura

Les inscripcions es poden fer al mateix centre cultural
Les inscripcions es poden fer al mateix centre cultural | Auva Homeva Quedieu

El centre cultural de Can Laporta ha obet avui el termini d'inscripcions per als cursos i activitats que organitza aquesta temporada. Unes activitats pensades per a tots els públics i edats, que abarquen àmbits d'allò mès diversos, tant lúdics com professionals. Van des de l'activitat física fins a la formació empresarial, passant per l'expressió creativa, el català, la informàtica o els tallers destinats a la gent gran.

Més concretament, enguany s'impartiran cursos de català, gimnàstica terapèutica, pilates, alfabetització digital vinculada a la recerca de feina, francès comercial, sardanes, pintura per a diversos nivells, un taller de memòria, informàtica per a gent gran i punta de coixí.

Totes aquestes activitats es faran esn espais i equipaments municipals, o bé a la sala polivalent de l'Institut de la Jonquera. Si no hi ha cap contratemps d'última hora, començaran l'1 d'octubre i s'allargaran fins el 31 de maig. i les inscripcions es poden fer a can Laporta, de dilluns a divendres de 17 h a 20 h. Des d'avui mateix ho poden fer les persones que ja feien el curs en qüestió la temporada passada. Mentre que els alumnes que es vulguin apuntar a cursos nous ho podran fer a partir de dijous (20 de setembre).

L'alcaldessa i regidora de Cultura, Sònia Martínez, destaca que "aquests cursos són una continuació de tota la feina que es ve fent a Can Laporta des de temps per ajudar els jonquerencs i jonquerenques a millorar les seves habilitats, tant amb fins laborals com per a l’enriquiment de l’oci personal”.

Podeu consultar tota la informació detallada dels cursos fent clic AQUÍ.

can laporta

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article