Els Reptes del Doctor Soler, aquest mes, a Agullana

Són curses de muntanya que el figuerenc Carlos Soler organitza cada mes a un municipi diferent, i que els participants han de registrar amb l'aplicació Strava per poder optar a diversos premis

per Redacció

Agullana, Esports, Vida social, Patrimoni

Insígnia de la iniciativa
Insígnia de la iniciativa | Infojonquera

Prepara curses de muntanya, que tenen vigència durant un mes, de manera gratuïta i per a tothom qui vulgui descobrir racons de l'Empordà. Per participar-hi, només cal descarregar-se (sense cap cost) l'aplicació per a mòbil Strava, un GPS que marca recorreguts. No hi ha truc, i per gua­nyar el repte mensual o participar-hi, s'opta a premis com àpats, ampolles de vi, productes o la invitació per a prendre part a curses oficials. Carlos Soler, figuerenc de 37 anys, no hi guanya ni cinc, però ha creat una moda més a les curses de muntanya.

Així és com El Setmanari de l'Alt Empordà definia fa uns mesos els cada cop més populars Reptes del Doctor Soler. I l'explicació complementava: Per una part, hi ha el vessant de descobrir paisatges muntanyosos de la comarca i, per l'altra, la competitivitat de quedar al davant de la classificació. Cadascú escull la que més li convé i pot participar-hi tothom, conegui o no Soler i els membres que hi prenen part. I és que els reptes es poden dur a terme, en un mes, quan el corredor més li convingui, el dia i hora que ell ho prefereixi, si un, dos o trenta cops. Només ha de portar el mòbil a la butxaca, activar l'Strava i anar seguint els senyals que el mateix Soler ha marcat amb guix i cintes. Les rutes són entre 1,5 i 6 km.

Aquestes rutes es fan cada mes a un municipi diferent, i aquest setembre l'escollit ha estat Agullana. El Doctor Soler hi ha senyalitzat una volta d'uns 8,5 quilòmetres que passa pel Molí, el Mas Sant o Prat d'Egna. I que es pot fer corrent o amb BTT. I el ventall de premis és d'allò més variat: els guanyadors absoluts corrent obtindran inscripcions per la Marxa dels Lluerts de Viladamat i un menú a la Societat la Concòrdia. Els guanyadors absoluts de BTT, menús al forn de pa Cortada. Els segons classificats corrents guanyaran una ampolla d'oli del trull Or de l'Albera; i els de BTT, una ampolla de vi del celler Cantenys. I els tercers classificats, un pot de confitura Fil d'Or. A més, entre tots els participants se sortejaran obsequis de la joieria Adhoc, un lot de vedella la Muda i un massatge.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article