Obren dues noves convocatòries de subvencions per ajudar les famílies amb fills escolaritzats i les entitats esportives

Els pares de menors que necessitin comprar material escolar i els clubs esportius del municipi poden demanar ajuts a l'Ajuntament fins el proper 31 d'octubre

per Redacció

Entitats, Esports, Política, Vida social, Cultura

Tots els alumnes jonquerencs se'n podran beneficiar
Tots els alumnes jonquerencs se'n podran beneficiar

L’Ajuntament de la Jonquera ha obert aquesta setmana dues convocatòries de subvencions amb l’objectiu d’ajudar, d’una banda, les famílies amb fills en edat escolar i, d'altra banda, les entitats esportives del municipi. El termini per sol·licitar qualsevol de les dues línies d’ajut estarà obert fins el 31 d’octubre.

La primera està destinada a l’adquisició de llibres de text de caràcter obligatori de l’educació primària (amb una subvenció màxima del 80%), llibres de lectura i quaderns obligatoris de l’educació primària (amb una subvenció màxima del 50%), ordinadors portàtils per a les famílies amb alumnes al primer curs de l’ESO (amb un import màxim de subvenció de 50€), llibres de text de caràcter obligatori, o llibres de lectura i quaderns obligatoris. I se'n poden beneficiar tots els residents empadronats a la Jonquera, tant si els fills estan escolaritzats al municipi com si ho estan en un centre extern. 

La segona convocatòria de subvenció està destinada a donar suport a les entitats esportives del municipi. Seran subvencionables el nombre d’esportistes (amb fitxes o llicències tramitades a les federacions corresponents), el nombre de monitors o tècnics, la participació en competicions esportives federades o jocs escolars, la contractació d’assegurances de l’esport, l’adquisició de material esportiu, la realització d’Escoles Esportives, els desplaçaments col·lectius, les entrades a instal·lacions esportives fora del municipi i les medalles, premis i trofeus. La partida total que es destinarà a aquesta línia d'ajuts és de 28.800 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article