L'Ajuntament bonificarà el 95% de la llicència als negocis que vulguin obrir al carrer Major i rodalies

El ple de dijous va aprovar les ordenances fiscals per al 2019, que tornen a congelar totes les taxes i impostos

per Redacció

Política, Economia

En els propers dies el carrer es reobrirà al trànsit ja reformat
En els propers dies el carrer es reobrirà al trànsit ja reformat | Infojonquera

Les persones que vulguin obrir un negoci nou al casc antic de la Jonquera obtindran una bonificació del 95% a l’hora d’obtenir la llicència corresponent. Aquesta és la principal novetat del es ordenances fiscals del 2019, que es van aprovar en el ple ordinari que es va fer dijous passat.

Un any més, l'Ajuntament ha apostat per congelar totes les taxes i impostos municipals per garantir la contenció fiscal als veïns. Així, l'any que ve el preu de tots els serveis municipals es mantindrà en el mateix valor que aquest 2018.

A més, la congelació dels tributs ve acompanyada d’una ferma voluntat de dinamització i revitalització del casc antic i, especialment, del carrer Major, que en les properes setmanes s'hauria de reobrir al trànsit completament reformat. Una aposta que es veu reflectida de forma concreta en l’increment que s’aplicarà a la bonificació de la taxa d’obertura d’establiments al casc antic: si fins ara la bonificació era del 50%, durant el 2019 totes les noves activitats que s’instal·lin al carrer Major i rodalies gaudiran d’una reducció del 95% en la taxa que cal abonar per obtenir la llicència corresponent.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, vol destacar que les noves ordenances són “un reflex del tarannà d’aquest equip de govern, que té entre les seves prioritats estar al costat de la gent” i suposen una passa més en l’aposta estratègica per “convertir el carrer Major en un veritable eix cívic i neuràlgic del municipi”.

Comentaris

Jonquerenc
1.

Esperem que no s'aprofitin d'aquesta bonificació venedors de bolsos i falsificacions... espero que l'ajuntament betlli per no expedir llicències a tort i a dret, no sempre els calers són els calers.

Comenta aquest article