El Casal de l'Avi, de viatge a Cantàbria

Un grup del casal va visitar diversos indrets de la comunitat càntabra entre el 24 i el 29 de setembre

per Redacció

Vida social

Foto de família
Foto de família | Casal de l'Avi
Entre el 24 i el 29 de setembre d'aquest 2018, un grup de membres del Casal de l'Avi de la Jonquera hem fet un viatge a Cantàbria. I el nostre dia a dia ha estat el següent:
 
Dia 24: sortida de la Jonquera a les 6 del matí, dinar a Tudela i arribada a Noja. Sopar i dormir al hotel Liber & Spa.
 
Dia 25: visita al parc de Cabàrceno. Paisatge espectacular on poguérem veure diferents animals en semi-llibertat. Tota la visita es fa amb diversos telefèrics. Visita a Santander i passeig en vaixell per la badia de Santander. Visita a la catedral i jardins de Pereda.
 
Dia 26: visita a la famosa Cueva el Soplao, que és preciosa. També ens vam passejar per Puente Viesgo, Aès i Liérganes, poblacions que val la pena visitar.
 
Dia 27: passejada pel casc històric de Santillana del Mar, ple de cases nobles que a la façana conserven els blasons dels avant-passats. Visites a la Universidad Pontificia, Palacio de Sobrellano i el Capricho de Gaudí.
 
Dia 28: desplaçament a Fuente Dé, pujada amb el telefèric els 800 metres de desnivell fins arribar a uns 2.000 metres d’altitud al davant de los Picos de Europa, amb una vista espectacular. A continuació, visita al Monestir de Santo Toribio de Liébana i passeig per la població de Potes, un dels mes bonics de Cantàbria.
 
Dia 29: sortida de Noja fins arribar a la Jonquera.
 
Hem gaudit de uns paisatges molt verds, vistes espectaculars i molt bon temps, ja que no ha plogut ni ha fet fred.
 
La Junta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article