El castell de Bellaguarda acollirà demà la quarta edició de l'AraVia

Diverses empreses, entitats i comunitats del Vallespir oferiran activitats gratuïtes durant tota la jornada per fomentar el desenvolupament sostenible i la valorització del patrimoni local

per Redacció

Vida social, El Portús, Mediambient, Patrimoni

El cartell de la jornada
El cartell de la jornada | Infojonquera

Rere el lema El Vallespir es mou per al planeta, la Comunitat de Comunes del Vallespir ha organitzat per aquest diumenge la quarta edició de l’AraVia. Es tracta d’una jornada d’activitats gratuïtes que volen fomentar el desenvolupament sostenible, els desplaçaments “dolços” (no pol·luents) i la valorització del territori. L’esdeveniment està obert a tothom que hi vulgui participar, i es farà al Castell de Bellaguarda del Portús.

La programació, ideada amb la participació de diverses associacions, empreses i comunitats, inclou diverses activitats d’allò més variades. Entre les nou del matí i les set de la tarda es faran sortides a la naturalesa amb bicicletes de muntanya elèctrica, fent senderisme o marxa nòrdica; activitats lúdiques sobre desplaçaments, foment de l’estalvi energètic o patrimoni natural i cultural; espectacles; projeccions; exposicions; reunions; o visites guiades, entre d’altres.

La programació de la jornada
La programació de la jornada

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article