Detenen un home que portava 8,8 kg de cocaïna amagada en un doble fons dels seients del cotxe

Pocs dies abans la Guàrdia Civil també havia arrestat dues persones més per tràfic de drogues i contraban de tabac

per ACN

Successos

La droga intervinguda
La droga intervinguda | Guàrdia Civil

En les últimes tres setmanes la Guàrdia Civil ha comissat 8,8 kg de cocaïna, 6,5 de marihuana i 11,2 d'haixix a la Jonquera. Segons va avançar l'ACN, va confirmar la benemèrita, l'última intervenció va ser el dimarts de la setmana passada, quan uns agents que feien un control a l'AP-7 van aturar un cotxe amb matrícula francesa.

Després d'identificar el conductor i únic ocupant del vehicle, van veure que els seients davanters semblaven manipulats. I a dins hi van trobar diversos paquets amb la cocaïna. L'home, de 25 anys i nacionalitat francesa, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. 

Prèviament, el 22 de setembre al matí la policia va identificar i inspeccionar un altre cotxe amb matrícula italiana i va identificar el conductor. Durant l'escorcoll, van localitzar a l'interior de les portes 22 bosses envasades al buit amb el 6,5 kg de marihuana. L'home, de 42 anys i nacionalitat italiana, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. 

I la tercera intervenció es va produir a la una de la matinada del 26 de setembre. Després d'identificar el conductor d'un cotxe amb matrícula francesa que circulava en direcció nord, els agents van descobrir en un doble fons del maleter més d'11 kg d'haixix. L'home, de 26 anys i de nacionalitat francesa, també va acabar detingut per un delicte contra la salut pública. 

Contraban a la Porta Catalana

El 27 de setembre, la Guàrdia Civil també va interceptar, durant un control a la Porta Catalana, un vehicle francès que pretenia creuar la frontera amb 2.520 caixes de tabac de contraban. La mercaderia, de la marca Malboro Red i amb un valor al mercat de 12.900 euros, no tenia els corresponents precintes fiscals. Els agents van aixecar una acte per infracció de contraban i el tabac va quedar a disposició de la Delegació de l'Agència Estatal de l'Administració Tributaria de la Jonquera. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article