Agullana serà avui un dels dos escenaris alt-empordanesos de les Jornades Europees del Patrimoni

A les 17 h es farà una visita guiada per l'església de Santa Maria i a les 18.30 h, un concert de la Jove Orquestra de Figueres

per Redacció

Agullana, Vida social, Cultura, Patrimoni

Imatge promocional de les jornades
Imatge promocional de les jornades | Infojonquera

Agullana es convertirà aquesta tarda en una de les dues seus alt-empordaneses de les Jornades Europees del Patrimoni 2018. Aquestes jornades, en les quals Catalunya pren part des de la seva creació, l’any 1991, són cada tardor un bon instrument per descobrir i viure el patrimoni cultural.

Cada any se solen organitzar unes 350 activitats, entre les quals hi ha rutes, visites guiades, exposicions, concerts, espectacles... I hi participen uns 200 municipis d'arreu del territori català. A l'Alt Empordà, des del 1994 les organtiza el Consell Comarcal, amb visites guiades gratuïtes que es complementen amb actuacions musicals.

Cada any s’intenta visitar un monument o lloc nou poc conegut per donar-los a conèixer i fer-ne ressò. I en aquesta edició seran les esglésies de Santa Maria d’Agullana i Santa Maria de Cistella. A Agullana, es farà aquesta tarda: a les 17 h començarà la visita guiada per l'església i a les 18.30 h, un concert de la Jove Orquestra de Figueres. 

Demà les jornades es traslladaran a Cistella, on a les 11 h es farà una visita guiada per Santa Maria i a les 12.30 h, un concert de l'Orquestra Versàtile del Casino Menestral.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article