Autopistes alerta que aquest cap de setmana hi pot haver retencions a la zona fronterera a causa d’unes obres

Entre avui a la tarda i demà al migdia la gestora de l’autopista francesa reduirà a un sol carril un tram de 4,5 km en sentit nord

per Redacció

El Portús

Les obres de l'AP-9 han arribat a la frontera
Les obres de l'AP-9 han arribat a la frontera | Infojonquera

A través de la companyia Autopistas, el grup Abertis ha informat de la possibilitat de retencions a la zona fronterera de l’AP-7 aquest cap de setmana. Això és així perquè l’empresa Vinci Autorutes, que està ampliant de 2 a 3 carrils l’AP-9 francesa, haurà de fer uns treballs d’adaptació per fer uns desviaments de la calçada.

Aquestes obres ja han arribat a la tercera fase, que se centra en el tram comprès entre El Voló i la frontera. I entre avui (11 d’octubre) a les 18 h i demà (12 d’octubre) a les 13 h hi haurà un tram de 4,5 km de l’autopista francesa que quedarà reduïda a un sol carril en sentit nord.

Aquesta afectació coincidirà amb la festa del Pilar, durant la qual Autopistas preveu una major afluència de trànsit a la zona de la frontera. Per això l’empresa recomana als conductors que programin els viatges amb antelació, que intentin evitar les hores punta per incorporar-se a la circulació, i que s’informin de l’estat del trànsit abans de començar el viatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article