Alliberen una noia a qui tenien segrestada en un pis de la Jonquera per obligar-la a prostituir-se

Va ser la mateixa víctima qui va donar la veu d'alerta, quan va aconseguir enviar un missatge amb una foto del carrer on estava a la policia italiana

per ACN

Successos

Els Mossos van col·laborar amb la Interpol
Els Mossos van col·laborar amb la Interpol | Infojonquera.cat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a la Jonquera un home de 38 anys i nacionalitat romanesa, i investiguen dues dones de 25 i 28 anys per un presumpte delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual, detenció il·legal i amenaces. 

Segons ha avançat l'ACN, la policia va rebre un avís de la Interpol a Roma sobre el possible segrest d'una dona també romanesa que vivia a Itàlia. La víctima havia aconseguit fer i enviar una fotografia del carrer on estava retinguda, i els va enviar una carta on explicava que havia conegut un home a través de Facebook i que la tenia segrestada des de feia una dies a la Jonquera. 

La víctima relatava que l'home l'havia anat a buscar a Milà i li havia proposat mantenir una relació a Girona. També explicava que era molt perillós i que el seu objectiu era obligar-la a prostituir-se. 

Amb aquest missatge de socors, els agents van aconseguir identificar el domicili i s'hi van adreçar. A dins, hi havia un home que els va dir que convivia amb tres dones. Segons va explicar, es tractava de la seva parella sentimental, una amiga d'ella i una noia que acabava d'arribar d'Itàlia a passar uns dies de vacances. 

Els Mossos van parlar amb elles i la dona que suposadament estava de vacances els va dir que era la que havia demanat ajuda. Segons els va explicar, havia conegut l'home a Itàlia i l'havia convençut per anar-se' n a viure amb ell a la Jonquera per mantenir una relació sentimental. Però un cop aquí, l'havia retingut al pis i l'havia amenaçat de mort amb l'objectiu d'obligar-la a exercir la prostitució. 

Els agents van detenir l'home per aquests fets i investiguen les altres dues dones. La policia no descarta cap via d'investigació. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article