Sònia Santos inaugura avui una exposició de pintura a Can Laporta

La mostra es podrà visitar als Porxos fins el proper 4 d'octubre

per Redacció

Cultura

Una de les imatges que es podran veure a Can Laporta
Una de les imatges que es podran veure a Can Laporta | Sònia Santos

Nova mostra pictòrica als Porxos de Can Laporta. L'artista Sònia Santos hi inaugurarà aquest vespre una exposició de pintura que es podrà visitar fins el proper 4 de novembre.

La mateixa Sònia es defineix com una artista autodidacta, eclèctica, oberta a totes les emocions. Li agrada pintar i traduir allò que sent a cada una de les seves obres. Ja siguin paistages, imatges figuratives o abstractes, és el treball amb la calor i la matèria el que es veu a primer cop d'ull. Després, es descobreix tot un món interior, ple de sensibilitat i una força lúcida. “Pintar em provoca sensació de pau i felicitat. davant d'una tela en blanc s'inicia un diàleg íntim, que es concreta a les meves composicions, on poesia i colors busquen l'equilibri", conclou l'artista.

La inauguració de l'exposició començarà a les 19 h i estarà presidit per l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i la mateixa Sònia Santos. Els horaris de visita seran els dilluns i dimarts de 17 a 20 h, i de dimecres a divendres de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article