Els Amics del MUME organitzen una visita guiada a Requesens

La sortida serà el proper 3 de novembre i les explicacions aniran a càrrec de Lluís i Miquel Serrano

per Redacció

Cantallops, Vida social, Cultura, Patrimoni, Història

El castell, fortalesa estratègica
El castell, fortalesa estratègica | Falgués Fotografia

En el marc del programa Altres camins de l'exili, l'Associació d'Amics del Museu Memorial de l'Exili de la Jonquera (MUME) ha organitzat per al proper 3 de novembre una visita guiada per l'Albera i el castell de Requesens. El punt de trobada és el mateix museu a les 10 del matí, i està previst que l'activitat en sí comenci cap a les 11 h i s'allargi un parell d'hores.

La visita inclourà un recorregut pels dos recintes principals del castell, i les explicacions aniran a càrrec dels historiadors Lluís i Miquel Serrano. Parlaran de l'evolució històrica de la fortificació, la gran reforma que s'hi va fer al segle XIX, les referències literàries al castell durant la primera meitat del segle XX, i el paper que va jugar durant l'etapa de la Guerra Civil, l'exili republicà i la Segona Guerra Mundial.

El preu per participar en l'activitat és de 4 euros, que és el que costa el tiquet per accedir al castell. Les inscripcions es poden fer al MUME (trucant el 972 44 65 33 o enviant un correu electrònic a info@museuexili.cat) o bé contactant amb el president de l'Associació, Jordi Cabezas (telèfon 629 79 09 06 o correu electrònic jcabezas4647@gmail.com). Hi ha temps fins el divendres previ, 2 de novembre.

Díptic informatiu

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article