Diversos veïns denuncien una nova onada de robatoris a la Jonquera

En una sola setmana s'han registrat diversos casos, que han afectat tant cotxes com habitatges

per Redacció

Successos

Els robatoris s'han detectat en diversos punts del municipi
Els robatoris s'han detectat en diversos punts del municipi | Infojonquera.cat

Nova onada de robatoris a la Jonquera. Diversos veïns han denunciat aquesta setmana que han estat víctimes de furts i destrosses, tant a dins d'habitatges com en vehicles que estaven aparcats al carrer. A part de denunciar els fets a les forces policials, els afectats han donat la veu d'alarma a través de les xarxes socials, i la ciutadania se n'ha fet ressò.

Una de les afectades, per exemple, és Mercè Bonet, que va publicar al grup de Facebook "Ets de la Jonquera si..." que uns lladres havien entrat a casa seva fins a tres vegades. En l'últim cas, aquesta mateixa setmana els malfactors van accedir a l'habitatge per una finestra després de trencar el vidre amb una pedra. I entre els objectes que se'n van endur hi ha electrodomèstics (com un televisor o un ordinador), joies o perfums.

Una altra de les víctimes va explicar que també li havien entrat, per segona vegada en menys de dos anys, tot i tenir gossos a dins de casa. I una tercera va lamentar que també aquesta setmana s'havia trobat el cotxe destrossat, amb el vidre trencat i tot l'interior regirat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article