Cap de setmana de retir per a dones emprenedores i empresàries, a Cantallops

Un grup de fèmines va participar el cap de setmana passat en sessions de 'coaching' i màrqueting combinades amb activitats de relaxació i connexió amb l'entorn

per Redacció

Cantallops, Vida social

Bona part de les activitats es van fer als jardins exteriors
Bona part de les activitats es van fer als jardins exteriors | Can Xiquet

L'hotel Can Xiquet de Cantallops va acollir el cap de setmana passat la jornada de Retir per a dones emprenedores i empresàries organitzada per l'equip de The Talent Path, una empresa que es dedica a la consultoria en màrketing digital per emprenedors, formació in-company, transformació digital, mentoria i acompanyament a emprenedors. 

L'activitat volia ser un espai "d'inspiració i col·laboració", l'objectiu del qual era que les participants poguessin trobar uns dies per fer una pausa, aprendre i desconnectar. Per aconseguir-ho, els van organitzar diverses sessions de coaching i màrqueting, combinades amb activitats enfocades a la relaxació i a la connexió amb l'entorn. Tot, segons els mateixos organitzadors, per "pensar, repensar, concentrar-te en el teu negoci, carregar piles i conèixer altres dones en la mateixa situació, desenvolupament professional".

 

Bona part de les activitats es van fer als jardins exteriors
Bona part de les activitats es van fer als jardins exteriors

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article