L'Ajuntament de la Jonquera contracta un jove que estava a l'atur en el marc del Programa Garantia Juvenil

El nou empleat treballa des el 31 d'octubre com a Dinamitzador de l'Àrea de Serveis a les Persones, bàsicament al Punt Jove i al Casal de l'Avi

per Redacció

Política, Vida social

Can Laporta és un dels llocs de treball del jove
Can Laporta és un dels llocs de treball del jove | Auva Homeva Quedieu

L’Ajuntament de la Jonquera ha incorporat aquesta setmana un jove que estava en situació d’atur a la seva plantilla. L'Administració l'ha contractat en el marc del Programa Garantia Juvenil, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que aposta per oferir una formació i una primera experiència professional que permeti als joves obrir-se pas en el món laboral. Des de l'equip de govern argumenten que una de les seves principals prioritats és dotar els joves d’eines i recursos que els ajudin a entrar al mercat laboral, i que per aquest motiu han incorporat el jove en règim de pràctiques.

La persona contractada treballa des del 31 d’octubre com a Dinamitzadora l'Àrea de Serveis a les Persones, especialment al Punt Jove i al Casal de l'Avi. A més, però, també fa altres tasques de suport a l'Àrea de Serveis a les Persones, com ara atenció al públic, tractament d’arxius, elaboració de documents i material divulgatius, o disseny i planificació d’accions i activitats. El contracte té una durada de sis mesos.

Amb aquesta contractació, l’Ajuntament continua treballant i fent esforços per tal de contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a millorar les condicions d’accés dels joves al mercat laboral. En aquest sentit, l'alcaldessa, Sònia Martínez, ha posat en valor la "necessària col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en la promoció de projectes encaminats a la inserció laboral dels joves" i ha donat les gràcies al SOC pel suport rebut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article