El Red Tortuga es desfà del Castellar per la mínima i ja és tercer

L'infantil, el benjamí B, el prebenjamí i l'iniciació també han guanyat els seus partits aquest cap de setmana

per Redacció

Esports

El Segona Catalana masculí va perdre per la mínima
El Segona Catalana masculí va perdre per la mínima | CPJ

Gran victòria la que va aconseguir diumenge al vespre el primer equip masculí del CP Jonquerenc, el Red Tortuga, que va jugar a Castellar del Vallès. Els verd-i-blancs van oferir un bon joc i, tot i els intents dels locals, es van acabar imposant per un ajustadíssim 3-4. Una nova victòria que permet als jonquerencs col·locar-se en la tercera plaça de la classificació de Primera Catalana.

Pel que fa als altres dos sèniors, el Segona Catalana masculí es va desplaçar a Barberà del Vallès, on va perdre també amb un resultat molt ajustat: 4-3. I el partit del femení es va ajornar.

A la base, els resultats han estat força positius, amb quatre victòries i dues derrotes. El juvenil va perdre 7-1 a Palafrugell, l'infantil va derrotar 6-0 l'Olot, el benjamí B va guanyar 1-9 a Palafrugell, el benjamí C va perdre 0-10 contra el Girona, el prebenjamí va guanyar les tres parts en el derbi alt-empordanès a Figueres (0-3), i l'iniciació va guanyar 1-2 a Cassà de la Selva. L'aleví i el benjamí A van tenir jornada de descans.

El juvenil va perdre a Palafrugell
El benjamí B es va imposar a Palafrugell
El benjamí B es va imposar a Palafrugell
El prebenjamí va guanyar a Figueres
El prebenjamí va guanyar a Figueres
L'iniciació va guanyar a Cassà de la Selva

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article