Més de trenta estudiosos del patrimoni natural de l'Albera es troben a Can Laporta

Durant la trobada es van presentar una quinzena de treballs i estudis que s'estan portant a terme sobre la fauna i la flora del paratge natural

per Redacció

Vida social, Mediambient

Assistents a la trobada
Assistents a la trobada | Falgués Fotografia

Els Porxos de Can Laporta van acollir dissabte la trobada d'estudiosos del patrimoni natural de l'Albera organitzada pel Paratge Natural d'Interès Nacional de l'Albera i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Hi van participar més de trenta persones, i s'hi van presentar una quinzena de treballs i estudis que es porten a terme sobre la fauna i la flora d'aquest espai.

Entre d'altres, el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera hi va explicar els treballs de camp i estudis que ha fet durant dos anys sobre l'ecologia, biologia i conservació de la tortuga mediterràni. També s'hi van presentar el fototrampeig de mamífers; el projecte Sylvia, que estableix paràmetres demogràfics dels ocells nidificats; la cartografia dels Hàbitats CORUNE i d'interès comunitari; o el laboratori natural de la Massana, entre d'altres.

La jornada va començar a dos quarts de deu del matí i es va allargar fins a quarts de cinc de la tarda. I també va comptar amb una taula rodona moderada pel biòleg i naturalista Josep Maria Dacosta.

Assistents a la trobada
Assistents a la trobada

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article