Una vintena de membres del CP Jonquerenc, al Camp Nou gràcies a la Penya Amics del Barça de la Jonquera

L'agrupació blau-grana els va regalar entrades del partit de Copa d'ahir en el marc de la Diada Del Soci Solidari del FC Barcelona

per Redacció

Entitats, Esports, Vida social

Els jonquerencs van ocupar els seients de la Penya
Els jonquerencs van ocupar els seients de la Penya | Penya d'Amics del Barça

Una vintena de jugadors i directius del Club Patí Jonquerenc van anar ahir al Camp Nou a veure el partit de tornada de setzens de final de la Copa del Rei de futbol que va enfrontar el FC Barcelona i la Cultural y Deportiva Leonesa. La Penya d'Amics del Barça de la Jonquera els va regalar les entrades en el marc de la Diada del Soci Solidari organitzada cada any pel Barça.

Aquesta iniciativa, que enguany arribava a la vuitena edició, consisteix en què els socis abonats cedeixen els seus seients per permetre a persones i col·lectius socials amb dificultats o risc d'exclusió social, així com a clubs esportius o altres entitast, que vegin un partit al Camp Nou. L'edició d'enguany ha estat la més exitosa, i fins a 76.398 espectadors van poder veure ahir al vespre com els blaugranes derrotaven la Cultural Leonesa per 4-1. La Fundació Barça i la Confederació Mundial de Penyes havien canalitzat el repartiment de 65.000 entrades a més de 2.000 entitats i col·lectius d'interès social, entre els quals també hi havia hi havia ong, clubs esportius o escoles.

Des de la Penya d'Amics del Barça de la Jonquera ja han anunciat que la seva intenció és repetir l'acció cada any en un partit de Copa del Rei per poder regalar entrades a associacions o escoles de la Jonquera, així com a altres entitats afines als socis de la Penya.

Els jonquerencs van ocupar els seients de la Penya

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article