Cantallops celebra demà un Mercat de Nadal amb paradetes i activitats per a totes les edats

Durant tot el dia hi haurà una fira d'artesans i productors de l'Alt Empordà i la Catalunya Nord a la plaça Major, que es complementarà amb diversos actes d'oci i culturals

per Redacció

Cantallops, Vida social, Cultura

Cartell promocional
Cartell promocional | Ajuntament de Cantallops

Més d'una vintena d'artesans i productors de l'Alt Empordà i de la Catalunya Nord faran parada demà (diumenge) a Cantallops, on se celebrarà el Mercat de Nadal 2018. Entre les deu del matí i les sis de la tarda hi haurà la fira muntada a la plaça del Fort; i les parades d'alimentació, artesania i obsequis de Nadal es complementaran amb diversos tallers infantils, animació i activitats culturals.

A les 11 h, per exemple, s'hi presentarà El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya, amb la presència dles autors, Joan de Déu Prats i Maria Padilla. A les 11 h, hi haurà una actuació dels grallers i els xanquers de l'Albera. A les 12.30 h, l'autora Maria Mercè Cuartiella, guanyadora del XIII Premi Llibreter en català 2012, hi signarà el llibre Germans, gairebé bessons. A les 18 h es repartirà cremat, i a les 19 h es farà una cantada de nadales, entre d'altres activitats.

A més, el Mercat de Nadal coincidirà amb la Marató de TV3. I com ja és habitual, el municipi ha organitzat un acte solidari. En aquest cas serà una caminada apta per a tots els públics per recaptar fons per la lluita contra el càncer, i un posterior esmorzar a la sala de la Societat la Concòrdia.

 

Cartell promocional
El mercat coincidirà amb la caminada solidària de la Marató de TV3

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article