Els infants de la contrada es preparen per rebre els Reis d'Orient

Dissabte els patges van passar pel Parc Infantil de Reis de la Jonquera i ses magestats van muntar el seu campament a Cantallops

per Redacció

Agullana, Cantallops, Vida social, Cultura

A Cantallops van instal·lar el seu campament
A Cantallops van instal·lar el seu campament | Falgués Fotografia

Els infants de la Jonquera, Cantallops i Agullana ja es preparen per rebre, divendres, els tres Reis Mags d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran vora les sis de la tarda als tres municipis (a la Jonquera i a Cantallops s'esperen a les 18 h, i a Agullana, cap a les 18.30 h). Però abans els nens i nenes ja han pogut saludar els patges i seguicis que els acompanyaran.

A la Jonquera, dissabte es va muntar el Parc Infantil de Reis. Una zona de jocs i inflables instal·lada al pavelló municipal que es va complementar amb la VI edició del concurs de fanalets, que es va fer a la sala polivalent. A més, hi van anar els patges reials per recollir les cartes de tots els assistents. I la jornada es va cloure amb una xocolatada.

Paral·lelament, el mateix dissabte el seguici que acompanyarà els tres Reis va muntar el seu mític campament al camí estret de la Font de Dalt de Cantallops. I els patges també van recollir les cartes dels més menuts. Una entrega de missives que a Agullana està prevista per demà (dijous). Si no hi ha cap contratemps d'última hora, el patge serà a la sala d'actes de l'ajuntament a partir de les 18 h.

Podeu trobar més imatges de les visites dels patges a la Galeria d'actes nadalencs, fent clic AQUÍ.

A Cantallops van instal·lar el seu campament
Els patges van recollir les cartes dels més menuts
El parc infantil de Reis de la Jonquer es va instal·lar al pavelló

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article