Comunicat ANC La Jonquera: "Treure els nostres llaços no us farà guanyar"

La delegació jonquerenca de l'Assemblea Nacional Catalana censura la retirada dels llaços grocs de l'arbre il·luminat de la plaça Arias Comellas

per Redacció

Successos, Vida social

Els llaços es van penjar el 29 de desembre
Els llaços es van penjar el 29 de desembre | Falgués Fotografia

El vespre del dia 29, convocades per l’ANC de la Jonquera, més de 70 persones ens vam concentrar a la plaça de l’Ajuntament per llegir un comunicat en suport dels presos polítics i per penjar un petit llaç groc al balcó de l'ajuntament (mai no n'hi ha lluït cap) i per, també, penjar quatre llaços més al cap damunt de l'arbre de Nadal de la plaça Arias Comellas.

La matinada del 30 al 31 de desembre, a les 12.05 h de la nit, es va veure com baixaven d'un cotxe quatre persones, residents a la Jonquera, entre aquestes un agent de la Guàrdia Civil i un de la Policia Nacional fora de servei, i que dues d'elles s'enfilaven escalant per l'estructura de l'arbre de Nadal i arrencaven els llaços. A més, com que aquesta acció ha estat feta de forma matussera han fet malbé elements decoratius i llums de l'arbre. L'escena ha estat gravada i disposem de les imatges.

Volem fer saber a tothom que som tossuts i que persistirem. No ens guanyaran.

"És més forta l'esperança que la por"

Salut i bon any per tothom.

Llibertat presos polítics

 

ANC La Jonquera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article