Comença la campanya de Rebaixes, també a la Jonquera

Des d'ara i fins a principis de març, desenes de botigues del municipi aplicaran descomptes de fins al 80% en els articles i productes que comercialitzen

per Redacció

Vida social, El Portús, Economia

El Grup Tramuntana és un dels que oferirà preus especials
El Grup Tramuntana és un dels que oferirà preus especials | Arxiu T. M.

Tal com marca la tradició, l'acabament de les vacances de Nadal ha marcat el punt d'inici de la campanya de rebaixes d'hivern, i la Jonquera no n'ha estat l'excepció. Ahir diversos comerços i establiments del municipi van començar a aplicar diversos descomptes en els seus productes. Uns descomptes que s'allargaran fins a principis de març.

És el cas, per exemple, del Grup Tramuntana, que farà rebaixes tant a la Jonquera com al Pertús fins al proper 4 de març. Aplicaran descomptes de fins al 50% en totes les marques de moda que comercialitzen. Com també ho faran tots els locals del Gran Jonquera Outlet & Shopping, que oferiran productes amb descomptes de fins al 80% respecte del preu original.

Des de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consunidor del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han difós una sèrie de recomanacions per aquesta campanya de descomptes, com per exemple comprovar que a l'etiqueta també hi consti el preu original, verificar que els productes rebaixats tenen la mateixa qualitat que els originals, o conservar els tiquets o factures, entre d'altres. Les podeu consultar totes fent clic AQUÍ.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article