Òmnium Cultural inaugura el cicle de conferències ‘D’on venim? On som? Cap on anem?’ a la Jonquera

Aquest vespre el filòsof Xavier Antich posarà sobre la taula l’actualitat política que viu Catalunya en una conferència que pronunciarà als Porxos de Can Laporta

per Redacció

Política, Vida social, Cultura

Cartell promocional
Cartell promocional | Infojonquera

Amb l’objectiu de muntar diferents punts de trobada amb els socis i simpatitzants per tal de reflexionar sobre el moment polític que viu el país en un format més distès, Òmnium Cultural de l’Alt Empordà ha organitzat el cicle de conferències D’on venim? On Som? Cap on anem?. I el sopar-tertúlia inaugural es farà aquest vespre als Porxos de Can Laporta de la Jonquera.

El filòsof i vocal de la junta directiva d’Òmnium Cultural Xavier Antich serà l’encarregat de donar el tret de sortida al cicle. Ho farà a les 20 h, en una conferència en què posarà sobre la taula l’actualitat política que viu Catalunya. Antich (la Seu d’Urgell, 1961), que és president de la Fundació Tàpies des del 2011 i professor d’estètica a la Universitat de Girona, analitzarà el futur més immediat de país.

La sessió, patrocinada per l’Ajuntament de la Jonquera, començarà a les 20 h. I al final els assistents podran compartir i debatre les seves opinions amb el conferenciant i la resta d’assistents tot menjant un pa amb tomata i embotits ofert per Òmnium.

El cicle de xerrades continuarà el dijous 24 de gener a Figueres, el dimecres 20 de febrer a Roses i el dijous 21 de març a l’Escala. Els altres tres protagonistes seran Josep Lluís Carod-Rovira, Antonio Baños i Irene Rigau.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article