Cedeixen dos desfibril·ladors als cossos de seguretat que treballen a la frontera

Dijous els responsables de la Fundació España Salud van lliurar els aparells als caporals de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola

per Redacció

Successos, Vida social, El Portús

Els responsables del cos van recollir l'aparell als Porxos de Can Laporta
Els responsables del cos van recollir l'aparell als Porxos de Can Laporta | Fundació España Salud

La Fundació España Salud va cedir dijous dos desfibril·ladors automàtics als efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que treballen des de la Jonquera. L'objectiu: que els agents que treballen a la zona fronterera puguin actuar amb garanties davant de possibles casos d'aturades cardíaques.

L'acte de cessió oficial es va fer dijous al migdia als Porxos de Can Laporta. Hi van assistir el subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon; el general de la VII zona de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido; el cap superior de la Policia Nacional espanyola a Catalunya, Jose Antonio Togores; l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i responsables de la Fundació España Salud i de Quirón Prevención.

El lliurament s'emmarca en el projecte científic Espanya, territori cardioprotegit, i és conseqüència dels convenis firmats per la fundació i el Ministeri d'Interior.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article