Les fèmines del CP Jonquerenc vencen el Noia per la mínima i escalen fins al 3r lloc de la classificació

El Red Tortuga va caure, també per la mínima (3-2), a la sempre difícil pista del HC Ripoll

per Redacció

Esports

El benjamí B es va desfer del HC Ripoll a domicili
El benjamí B es va desfer del HC Ripoll a domicili | CPJ

L'equip femení del Club Patí Jonquerenc, que enguany milita a la màxima categoria de Catalunya, va vèncer dissabte el CE Noia per la mínima: un 6-5 que van aconseguir després de remuntar un resultat advers, i que van mantenir lluitant fins a l’últim segon. En canvi, el primer equip masculí no va tenir la mateixa sort, i va perdre per un ajustat 3-2 a la sempre difícil pista del HC Ripoll.

Amb aquests resultats, les fèmines escalen fins a la tercera posició del grup 2 de Nacional Catalana, mentre que el Red Tortuga passa de la quarta a la cinquena posició del grup A de Primera Catalana.

Pel que fa a la resta d’equips, el Segona Catalana masculí es va imposar còmodament el CH Cadí (6-2), el juvenil també va guanyar còmodament (1-9) a la Garriga; l’aleví es va desfer del GEiEG en un partit amb molts gols (10-8); el benjamí A va empatar (2-2) contra el CH Lloret; el benjamí B va guanyar 3-4 a Ripoll; el prebenjamí va perdre les tres parts a Palafrugell (3-0), i l’iniciació va empatar 2-2 contra el Blanes Atlètic.

L'aleví també va guanyar
El benjamí B va guanyar
L'iniciació va empatar
El benjamí A va empatar
El benjamí A va empatar

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article