Uns 200 joves participen en el Dia Internacional de Commemoració a les víctimes de l’Holocaust

L’acte es va fer ahir dilluns al MUME i va comptar amb la participació de Dory Sontheimer, una familiar d’exportats al camp de concentració i extermini d’Auschwitz

per Redacció

Vida social, Cultura, Història

La xerrada es va fer a la sala de la Societat
La xerrada es va fer a la sala de la Societat | Falgues Fotografia

Prop de 200 joves de diversos centres educatius de la comarca van participar ahir en el Dia Internacional de Commemoració a les víctimes de l’Holocaust i de prevenció de crims contra la humanitat 2019, que es va fer a la Jonquera. L’acte, organitzat pel MUME; el Grup de Treball Exili, Deportació i Holocaust; el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i el Servei Educatiu de l’Alt Empordà (SEAE), estava destinat a estudiants alt-empordanesos.

Va començar a les 10.15 h amb una conferència i posterior debat de Dory Sontheimer, familiar de deportats al camp de concentració d’Auschwitz que ha escrit Les set caixes i La vuitena caixa, que es va fer a la sala de la Societat. Posteriorment, després d’una pausa per esmorzar, els assistents van participar en diverses visites guiades a les exposicions permanent i temporal del Museu Memorial de l’Exili (MUME), i als búnquers del 1943 del municipi.

La xerrada es va fer a la sala de la Societat
La xerrada es va fer a la sala de la Societat
La xerrada es va fer a la sala de la Societat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article