Amplien el termini de recollida de projectes per als pressupostos participatius fins el 15 d'abril

Els veïns i entitats del municipi poden fer arribar les seves propostes a l'Ajuntament presencialment, o a través del web www.decidimlajonquera.cat

per Redacció

Política, Vida social

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya | Ajuntament de la Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera ha ampliat el termini de recollida de propostes del procés de pressupostos participatius. L'objectiu: enriquir encara més el ventall de projectes candidats. La nova data límit per a la presentació de propostes: el dilluns 15 d'abril.

Fins aquest dia, tant els veïns i veïnes com les associacions i entitats del municipi podran fer arribar les seves idees a l'Ajuntament, ja sigui a través del web www.decidimlajonquera.cat, o presencialment (dipositant la butlleta corresponent a la bústia habilitada per a tal efecte al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament).

Tal com va avançar Infojonquera, els projectes han de ser propostes d'inversió de competència municipal, no poden superar els 100.000 euros (és la quantitat de diners que el pressupost municipal del 2020 reservarà per al primer pressupost participatiu de la història del municipi), no es poden referir a actuacions que ja s'estiguin duent a terme, han de ser viables tècnicament, i no poden contradir el marc jurídic i legal existent. Per obtenir-ne més informació, podeu fer clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article