Sònia Martínez torna a ser investida alcaldessa amb el suport de Narcís Quintana

El pacte de govern ja anunciat la setmana passada permetrà a Junts per la Jonquera i el PSC governar amb majoria absoluta

per Redacció

Política

Investidura de l'alcaldessa de la Jonquera
Investidura de l'alcaldessa de la Jonquera | Falgues Fotografia

La que ha estat alcaldessa de la Jonquera en els últims vuit anys, Sònia Martínez, ha encetat avui el seu tercer mandat al capdavant del govern municipal. Un govern que, tal com va avançar Infojonquera, tindrà la majoria absoluta, ja que agruparà sis dels onze regidors del consistori: els cinc de Junts per la Jonquera i el socialista Narcís Quintana, que en el ple d'investidura d'avui ha donat suport a la candidatura presentada per Sònia Martínez. Així, Martínez ha estat proclamada alcaldessa amb sis vots, davant dels quatre que ha obtingut la candidata d'ERC, Anna Pérez, i un vot pel candidat de Ciutadans, Luis J.Martín de Pozuelo.

El ple ha seguit el protocol d'investidura habitual i durant el seu discurs, l'alcaldessa ha destacat que el govern «té molts reptes de cara al futur». Martínez ha detallat també que «el Pla d’Acció Municipal es basarà en tres grans pilars: la nostra gent, el nostre poble i la participació i la transparència.» 

Sònia Martínez amb la vara d'alcaldessa

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article