La intervenció íntegra d'Anna Pérez al ple d'investidura

La nova cap de l'oposició critica que l'equip de govern prioritzi els seus interessos personals

per Redacció

Política

Anna Pérez, durant el ple
Anna Pérez, durant el ple | Falgués Fotografia

Hola bon dia

Abans de res, volem agrair una vegada més als jonquerencs i les jonquerenques que ens varen donar suport i ens varen fer confiança perquè com nosaltres, volien un canvi d’estil i prioritats per aquest poble que tan estimem i ara mateix no reconeixem. Un canvi d’estil que, veient com es tornar a configurar aquest equip govern, ja podem dir que no serà possible. Un pacte d’interessos personals per sobre dels interessos de poble.

Al sr. Quintana del PSC no li ha costat gaire decidir que era millor governar amb majoria, tranquil·litat per ell, encara que hagués de renunciar a les propostes d’esquerra del seu programa.

Després dels resultats, som el únic grup que ha pujat en vots. Més de 100 vots pel canvi i amb una diferència de 17, esperàvem almenys una proposta de JUNTS per treballar plegats per el poble i el país, però aquí, també han prioritzat la seva comoditat i els seus interessos personals davant dels dels jonquerencs.

Un model de govern que amb majoria, amb majoria absoluta diria, que ha pogut fer i desfer el que ha volgut, que ha arraconat la oposició, amb plens cada 2 mesos, amb difícil accés a la informació i governant per decret en moltes ocasions i malgrat tot això, ens deixa un poble brut, deixat i insegur, amb una fugida important de jonquerencs als pobles veïns i de jovent que no fan plans de futur aquí.

Nosaltres, els 4 regidors de ERC, treballarem a l'oposició perquè tot això canviï, espero que sense tantes dificultats com fins ara, per poder col·laborar amb l’equip de govern i aportar la nostra visió, una visió molt diferent de com es gestiona un Ajuntament, prioritzant les persones, per tenir els millors serveis, adaptats a les necessitats de la gent.

Recolzarem les nostres entitats perquè puguin continuar fent la tasca tan important que fan. Tenim propostes per millorar la circulació, la imatge i la promoció però sobretot la seguretat del nostre poble. Ens trobareu aquí treballant, jonquerencs i jonquerenques, a la vostra disposició i a la de l’equip de govern també, per col·laborar perquè tot això es pugui portar a terme, perquè ens hi va el futur però també el present dels que volem viure aquí.

 

Moltes gràcies,

Anna Pérez Mesquida. ERC-AM La Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article