La programació de la Festa Major 2019, al detall

Fan públic el programa de la festa d'enguany, que començarà el dijous 6 de setembre i s'allargarà fins la Diada

per Redacció

Vida social, Cultura

El cartell d'enguany
El cartell d'enguany | Ajuntament de la Jonquera

L’Ajuntament de la Jonquera ha fet pública avui la programació detallada de la Festa Major d’enguany, que començarà el dijous de la setmana que ve (5 de setembre) i s’allargarà fins el dimecres 11 de setembre.

El dijous els actes se centraran als Porxos de Can Laporta, on s’inauguraran dues exposicions i es lliuraran els premis del Concurs Fotogràfic de l’Albera, que enguany ha arribat a la 20a edició. Tot seguit, hi haurà un concert del grup Limoncello. Per divendres al matí s’han programat diverses activitats infantils, així com una sessió d’Aiguagym. I a la tarda hi haurà sardanes, concert, el sopar popular de La Societat i ball.

Però els dies més forts seran dissabte i diumenge. El dissabte serà sobretot juvenil. I és després dels inflables aquàtics que s’instal·laran al matí a la piscina municipal, i de la inauguració d’una exposició al MUME, la festa esclatarà al vespre amb el correfoc infantil, que anirà seguit del Correjonks i, acte seguit, el correfoc dels Diables de l’Albera i les seves colles convidades. La jornada es tancarà amb una nit jove amenitzada per Tapeo Sound System, l’Orquestra de Mitjanit i el DJ Xavi. I val a dir que enguany, per primer cop, la comissió organitzadora de la nit jove ha convocat un concurs de samarretes per colles.

I diumenge serà el torn de les activitats més tradicionals. Els jocs de carrer, els gegants, les sardanes o l’espectacle infantil a la plaça Nova en són només alguns exemples.

Dilluns, Carles Coll oferirà el concert De l’Empordà a Salzburg als Porxos de Can Laporta. I per dimarts s’ha programat un scape room pels carrers de la vila, sardanes, la presentació del Trail et Randonnée Transfrontaliers La Jonquera - Le Boulou i ball.

I la festa es clourà el dimecres 11 de setembre, quan al matí es farà l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya i a la tarda, una audició de sardanes.

Podeu consultar tota la programació detallada fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article