Quim Masferrer actuarà diumenge que ve a la Jonquera

'El Foraster' de TV3 hi portarà el seu espectacle 'Bona gent', que converteix el públic en protagonista

per Redacció

Vida social, Cultura

Cartell de la representació
Cartell de la representació | Infojonquera

El popular actor i presentador Quim Masferrer, conegut per ser "El Foraster" de TV3, actuarà diumenge a la Jonquera. Serà en el marc de la Festa Major 2019, i hi representarà Bona Gent. Es tracta d'un espectacle en què Masferrer vol convertir el públic en protagonista. Per aconseguir-ho, munta una sèrie de càmeres que enfoquen els espectadors i, partint d'un petit monòleg, van apareixen les imatges en una gran pantalla que hi ha darrere de l'actor. A partir d'aquí, Masferrer començarà a interactuar amb la gent, que podrà anar explicant històries.

La sessió serà diumenge (dia 8) a les 21.30 h a la Sala de la Societat. Les entrades anticipades valen 12 euros i a taquilla, 15. Es poden comprar a Can Laporta fins el 4 de setembre (de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 h), i del 6 al 8 de setembre als Porxos de Can Laporta (d’11 a 14 h).

Aquest no és el primer cop que Masferrer actua a la Jonquera. Fa uns anys, quan encara formava part del Teatre de Guerrilla, hi va representar l'espectacle Se'm ressequen juntament amb Rafel Faixedas i Carles Xuriguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article