La tramuntana obliga a reprogramar algunes activitats de la Festa Major

La xeringada i la 'Holy Party' que s'havien de fer ahir al matí es van anul·lar i es faran dilluns

per Redacció

Vida social

Durant la festa es poden visitar diverses exposicions als Porxos de Can Laporta
Durant la festa es poden visitar diverses exposicions als Porxos de Can Laporta | Falgués Fotografia

La forta tramuntana que va bufar durant el dia d'ahir va obligar a reprogramar diversos actes de la Festa Major de la Jonquera. L'activitat d'Aiguagym es va suspendre i, de fet, la piscina municipal va estar tancada durant bona part del dia. I la xeringada i la festa holy que s'havien de fer al matí es van ajornar. Si no hi ha cap novetat, es faran dilluns a la tarda (a les 16 h i les 17 h respectivament) a la plaça Nova. A més, ahir al vespre, tant el concert com el ball de l'Orquestra Maravella, que inicialment s'havien de fer a la plaça Nova, es van traslladar a la sala de la Societat, on va coincidir amb el sopar popular organitzat per l'entitat.

De moment, per avui, a l'espera del temps, es mantenen programats els inflables aquàtics del matí, i els correfocs, el Correjonks i la Nit Jove.

Podeu consultar la galeria d'imatges que anirem actualitzant al llarg de tots els dies de festa fent clic AQUÍ, i la programació detallada (subjecta a possibles canvis d'última hora) fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article