El got solidari de la Festa Major va recaptar 700 euros

Els diners es destinaran al projecte ‘Rebrotem la Ribera d’Ebre i les zones afectades per un dels incendis més grans de les últimes dècades’

per Redacció

Vida social

La Nit Jove va ser un dels moments més multitudinaris
La Nit Jove va ser un dels moments més multitudinaris | Falgués Fotografia

El primer got solidari de la Festa Major de la Jonquera va aconseguir recaptar 700 euros. Seguint la línia impulsada per altres ajuntaments i actes lúdics de la comarca, els diners es destinaran a un projecte de cooperació social. En aquest cas, serà el Rebrotem la Ribera d’Ebre i les zones afectades per un dels incendis més grans de les últimes dècades. I això serà així perquè, tal com recorden des del Consistori, l’any 2012, quan la Jonquera va patir els terribles incendis, el municipi de La Torre de l'Espanyol, afectat pels incendis d'aquest estiu, va col·laborar en la restauració de l'entorn jonquerenc.

El got solidari era una de les grans novetats de la festa d’enguany, juntament amb el Punt Lila de la Nit Jove. I l’Ajuntament de la Jonquera ha donat a conèixer les dades aquesta setmana, alhora que ha fet balanç de la Festa Major 2019. Segons fonts municipals, va ser un nou èxit de participació. I les activitats que van tenir més èxit van ser la Nit Jove; l’obra teatral Bona Gent, de Quim Masferrer; la Holy Party (que es va haver de canviar de dia pel mal temps) o la Dipsalut Esape Experience.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, assegura: “El mal temps que hem tingut alguns dies no ha estat un obstacle per a l'èxit de les activitats". I destaca la "gran implicació desinteressada de desenes de persones i entitats", a qui dona les gràcies "per un nou exemple de compromís cívic i esperit de poble".

Recordeu que podeu consultar una galeria amb un centenar d’imatges de la festa fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article