Detecten a la Jonquera una màquina utilitzada per manipular tacògrafs

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un negoci de manipulació de tacògrafs que funcionava a la Jonquera i que atreia molts camioners. La policia ja ha comissat la màquina que servia per modificar els tacògrafs i l'està analitzant. Aquest aparell estava col·locat just al costat d'una gasolinera. De moment, no hi ha detinguts, però el cas ja ha arribat als jutjats i és possible que acabi amb alguna persona imputada.
rn
rnFa unes setmanes, la unitat de trànsit va detectar que hi havia més camioners del compte que portaven el tacògraf manipulat –és un aparell que serveix per comptabilitzar les hores de conducció, els descansos del xofer, etcètera–. Alguns dels implicats van assegurar que s'havien aturat en una gasolinera de la Jonquera i just al costat els oferien un servei per poder modificar o inutilitzar els tacògrafs. Més d'un xofer també va assegurar que no sabia que estigués fent res il·legal.
rn
rnEls Mossos d'Esquadra van començar a investigar els moviments que hi havia a la gasolinera i en una caseta del costat, on suposadament es feia aquesta manipulació. Fa uns quinze dies, van decidir intervenir i van comissar l'aparell per estudiar-lo més detingudament. Van interrogar la gent que s'encarregava d'aquesta feina, però no va haver-hi detinguts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article