Can Laporta programa noves exposicions per al mes de maig

04/05/09 La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Jonquera ha programat per aquest mes de maig una exposició d’arts visuals i plàstiques, en la que quatre artistes de distinta formació s’han unit per iniciar un diàleg en el qual l’espai és el punt de partida i el desenvolupament d’aquest es converteix en un paisatge d’interferències.
rnA l’exposició s’interrelacionen diversos suports artístics: pintura, fotografia, formes escultòriques i textos literaris els quals proposen, a través d’un recorregut quotidià, una reflexió sobre el cicle creatiu del artista: el camí de formació, les fonts d’inspiració, la creació de l’obra i l’exposició com a símbol del cicle vital del naixement fins a la mort.
rn
rnMuntatge : Laia Pol (pintura), Boris Zapata (fotografia); amb la col·laboració de Cecília Morella (escultura) i Mireia Pol (textos literaris).
rn
rn
rnHorari: de dilluns a divendres de 17 a 20 h (per l’entrada del c. Major) fins al dia 22 de maig.
rn
rnLa regidoria convida a tothom qui ho vulgui a assistir a la inauguració d’aquesta exposició aquest dissabte dia 9 de maig a les 19.30 h als Porxos de Can Laporta

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article