Prop de 500 persones es beneficien setmanalment dels serveis que ofereix Can Laporta

El Centre Cultural de l’Albera, Can Laporta, acaba d’informar dels cursos organitzats al centre l’any 2008, i les dades permeten definir aquest centre com un veritable referent per a molts altres espais de funcions i característiques similars. De l’informe emés se’n conclou que hi han participat 1.062 inscrits, alguns del quals participen en mes d’un curs o taller al llarg de l’any.
rnPel que fa al Punt Jove, ubicat dins les dependències de Can Laporta, hi han participat uns 30 nois. Pel que fa al Punt Omnia, punt d’accés públic i regulat a internet, també a Can Laporta, va registrar un total de 3.500 connexions (una connexió per persona/dia).
rnPer l’Escola de Música, en el curs 2007/2008 hi van passar 58 alumnes. D’altra banda al Centre Cultural de l’Albera s’hi ha d’afegir les persones que visiten l’oficina del Parc Natural de l’Albera, que l’any 2008, van ser prop de 5.000, unes dades a les quals cal afegir les 10.000 consultes anònimes a la pnatalla dàctil amb accés directe des del carrer Major. L’informe permet arribar a la conclusió que gairebé 500 persones es beneficien setmanalment dels serveis que ofereix Can Laporta. Aquestes dades no inclouen altres activitats com ara les conferències, concerts, exposicions o esdeviments similars.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article