La Jonquera presenta un projecte per a la nova convocatòria de la Llei de Barris

La nova convocatòria de la llei de barris s'ha tancat amb la presentació de tretze projectes gironins, que aspiren a rebre les subvencions de millora integral dels seus barris. Alguns ho han fet en l'apartat de projectes en la línia tradicional de la llei, mentre que altres, com és el cas de la Jonquera, ho han fet en la nova línia especial per a municipis de menys de 10.000 habitants.
rnLa sisena convocatòria de la llei de barris ha inclòs novetats respecte a edicions anteriors, entre les quals destaca una línia de 30 milions per al programa Viles amb Projectes, en què la subvenció arribarà fins al 75% del cost de la regeneració d'espais urbans. La Jonquera ho fa presentant un projecte per al nucli històric. En total, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha rebut una quarantena de projectes a tot Catalunya, dels quals compta aprovar-ne una quinzena.
rn
rnAquesta nova línia acompanya la tradicional de la llei, en què se subvenciona el 50% del cost dels projectes de rehabilitació integral de barris.
rnLa decisió sobre els projectes guanyadors la prendrà el conseller Joaquim Nadal al juliol, tenint en compte la problemàtica urbanística i social, i el dèficit de serveis i equipaments de cada projecte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article