Triple victòria per als equips del Club Patí Jonquerenc

Els equips del Club Patí Jonquerenc han aconseguit sumar nou punts aquest cap de setmana gràcies a les victòries del femení A, l’infantil i el prebenjamí. Les primeres en jugar van ser les noies de l’A, que divendres al vespre es van enfrontar al Manlleu. El partit havia de començar a les 20.15 h, però els problemes de circulació que hi havia a l’AP-7 i la N-II –a causa d’un accident al terme municipal de Vilafant– el van fer endarrerir força estona, ja que l’àrbitre es va quedar atrapat a l’embús. Finalment va començar cap a les 21.15 h i amb una antiga jugadora fent d’àrbitre. Això va fer que la primera part fos molt neta i ràpida, ja que pràcticament no hi va haver faltes. Van ser 20 minuts dominats completament per les jugadores empordaneses, que s’havien avançat en el marcador. Els deu primers minuts de la segona part l’encontre va seguir una tònica similar, i quan l’àrbitre va arribar hi van començar a haver més faltes, tot i que el partit es va mantenir molt net. La contundent victòria per 7-0 de les jonquerenques plasma la gran superioritat que van mostrar durant tot el partit.
rn
rnEl femení B, per la seva banda, també va jugar a casa. En aquest cas, però, no es van poder imposar a un Blanes molt competitiu. I tot i que les empordaneses van mostrar la seva gran evolució a dintre la pista i no van sortir del partit en cap moment, el resultat final va ser de 2-5. Pel que fa als infantils, es van haver de desplaçar a Roda de Ter. Durant uns minuts el partit va ser força ajustat, però finalment els nois de la Jonquera
rn
rnI per últim, els benjamins i els prebenjamins van anar a jugar a Lloret de Mar. El partit dels benjamins va ser d’allò més ajustat, ja que s’enfrontaven a l’equip que havia guanyat la lliga regular (i els jonquerencs van quedar segons). Després de 30 minuts de bon joc i molts gols, però, els empordanesos van acabar perdent per 10-9. Els més petits, en canvi, sí que es van poder imposar clarament als selvatans: els jonquerencs van guanyar les tres parts i, per tant, van quedar 0-3.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article