Cantallops i el Puig Neulós van tancar la Lliga de Curses de Muntanya de l’Alt Empordà

Cantallops

Moment de la sortida de la cursa celebrada a Cantallops i el Puig Neulós
Moment de la sortida de la cursa celebrada a Cantallops i el Puig Neulós | Josep Ribas - Falgués Fotografia
Diumenge dia 31 es va disputar la Cursa de 23 km del Puig Neulós, a Cantallops, que va ser la quarta i última prova puntuable per a la Lliga de curses de muntanya de l´Alt Empordà. La cursa passava pel Puig Neulós (1.255 m.), cim més alt de la serra de l'Albera i des d'on es gaudeix de panoràmiques privilegiades sobre les planes de l'Empordà, Rossellò i part del Pirineu més oriental. Els corredors també van passar a tocar del castell de Requesens.
A la cursa de Cantallops David Gómez Villanueva (02.02.38) va fer el millor temps en categoria masculina, seguit per Miquel Cruz (02.04.45) i Xavi Llamas (02.04.46) , i Lídia Vergés García (02.36.00) ho va fer en la categoria de dones, seguida per Montse Ribera (02.50.23) i Bea Dominguez (03.09.53).

La lliga va passar primer per la Jonquera, el 18 de maig, en un recorregut compartit parcialment amb la Marxa dels Dòlmens, de 20 quilòmetres, i després ho va fer per Agullana, cursa de la Suada de 21 kms el 21 de juny, i per Maçanet de Cabrenys, cursa del Fau, el 23 d¡agost i en un recorregut de 23 kms.
La lliga ha estat organitzada pel Consell Esportiu de l'Alt Empodà i comptava amb la col·laboració dels Ajuntament de la Jonquera, Agullana, Maçanet de Cabrenys i Cantallops i de les entitats Centre Excursionista Jonquerenc, Blog La Suada, Cantallops Acció Cultural, Els Senglanassos Club BTT i Finixer.

Més informació i Resultats clicant en aquest enllaç

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article