La CUP i un grup de veïns de Cantallops reclamen una resposta a la Diputació de Girona

La Diputació de Girona no hauria respòs unes al·legacions per una subvenció del PUOSC de Cantallops

Cantallops

La Plataforma Cívica Cantallobenca i la CUP, avalats pel Síndic de Greuges, reclamen a la Diputació que respongui un grup de veïns del poble. Les al·legacions alerten de diverses irregularitats  en la sol·licitud d’una subvenció, segons informa la CUP de Cantallops en un comunicat enviat als mitjans de comunicació.

Fa gairebé tres mesos que diversos veïns de Cantallops van fer un requeriment a la Diputació de Girona perquè les seves al·legacions de gener de 2014 fossin valorades. A l’octubre de 2014 la Diputació de Girona no les va admetre, al·legant "manca de legitimació”. Fa pocs dies, el Síndic de Greuges ha donat la raó al grup de veïns i diu que la Diputació de Girona ha d'esmenar la resolució perquè són persones legitimades. D'aquesta manera la Diputació de Girona haurà de valorar les al·legacions i ha de donar-los una resposta motivada. La CUP també ha fet un requeriment en un sentit similar.

El grup de veïns en les seves al·legacions alertaven de diverses irregularitats en la sol·licitud de la subvenció de 70.000 euros, referent a l'anomenada “Reparació del ferm formació de cunetes i mesures de seguretat en el camí dels Roures” (PUOSC). En aquest sentit, el plànol de situació de la memòria valorada, conjuntament amb l’informe urbanístic, aportat per l’Ajuntament de Cantallops i base de la redacció d’un projecte d’obres no concorden amb la realitat física del traçat d’un nou vial inexistent abans. Aquest vial o carretera entra parcialment en el terme de Sant Climent i fou fet per via de fet destruint els límits municipals, segons el comunicat. Per aquesta raó es diu en el mateix comunicat que es vol que "invertir diners públics en un altre terme municipal" i que "el vial no quadra amb la legalitat urbanística" i que  "el projecte no compleix la normativa del PUOSC".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article