Així va anar la 68a Festa de la gent gran de la Jonquera

Crònica de l'esdeveniment a càrrec de la Junta del Patronat

Entitats

Imatges de la 68a Festa de la gent gran de la Jonquera
Imatges de la 68a Festa de la gent gran de la Jonquera | Ajuntament de la Jonquera
El dissabte 3 de juny de 2017 el Patronat Local d'Homenatges a la Vellesa de La Jonquera va organitzar la 68a Festa de la Gent Gran. Tal i com estava programat es va començar poc abans de mig matí amb la missa a l'església Parroquial i en acabar aquesta els assistents es van desplaçar a davant de la Societat per ballar sardanes amb la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava.

A les dues de la tarda es va començar amb el dinar de'Homenatge i Germanor a la Gent Gran, acte que es va fer a la sala de la Societat "La Unió Jonquerenca. Al dinar hi van assistir 211 persones.

Abans de fer postres va ser el torn dels parlaments, entre els quals els del President del Patronat, Climent Llosa, qui va fer esment de la Gent Gran de La Jonquera que enguany arriben a una edat molt avançada, com són la Margarida Duran Mir, 104 anys, Antònia Quintana Cros, 101, Genoveva Madern Llauró, 101, Francesc Ventura Cots, que l'11 d'agost en farà 100 i la present a la Festa, Marcel·la Saqué Saqué, que el 24 de setembre en farà 100. Va fer notar també que entre 91 i 98 anys hi ha 19 persones.

Durant aquest any han complert o compliran 90 anys fins a 9 jonquerencs més. es tracta de Roser Cerveró Romero, Lluís Brugat Darner, Elena Moya Yeste, Carmen Tienda San Luís, Antonia Ferrer Llobet, Rosalía Batlle Erra, María Pous Sagué, Salinas Soler Subirós, Bernardino Lozano Fernández.

Seguidament va parlar Ferran Llach, Director de l'Oficina de Caixa Bank a La Jonquera, entitat que sempre ha estat al costat del patronat de la Gent grna de la Jonquera.

I finalment va ser l'Alcaldessa Sra. Sonia Martinez qui va cloure aquest torn de parlaments. L'alcaldessa recordar que aquest any els dos homenatjats de més edat  presents a la Festa, en Francesc Ventura Cots i la María Cufí Noguer, serien els encarregats de tallar el pastís commemoratiu.

Tots els homenatjats se'n van emportar un regal de la festa, la qual va cloure a les 4 de la tarda amb un concert a càrrec de la Cobla Orquestra Costa Brava. A les 19 h també a la Sala de La Societat va continuar la Festa amb un ball a càrrec de la mateixa Cobla Orquestra, que enllaça d'aquesta manera amb les Festes de Pasqua de la Pentecosta que aquests dies s'ha celebrat a la Jonquera.

La Junta del Patronat.
Francesc Ventura Cots i la María Cufí Noguer, amb l'alcaldessa Sònia Martrínez, van ser els encarregats de tallar el pastís commemoratiu
Imatges de la 68a Festa de la gent gran de la Jonquera
Ferran Llach, Director de l'Oficina de Caixa Bank a La Jonquera, adreçant unes paraules als assistents

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article