Dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera

Entitats

Dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera
Dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera | Casal de l\'Avi
Aquest passat divendres 30 de juny el Casal de l'Avi de la Jonquera va celebrar el dinar del soci. També, en el mateix acte, es va celebrar la festa de tots els associats que durant aquest any han complert, o compliran, els 90 anys. Abans del dinar, però, els assistents van poder gaudir d'una missa a l'Església de Santa Maria de La Jonquera per tot seguit desplaçar-se al restaurant Can Pau de Cantallops. L'esdeveniment va comptar amb 211 socis de diferents pobles de la comarca: de la Jonquera 123, Figueres 7, Darnius 3, Biure 4, Cantallops 13, Capmany 22, Agullana 21, Vilafant 2, Llers 2, Navata 2, Cabanes 4, Sant Climent Sescebes 2, el Portús (la Jonquera) 1, Portús 2, Tresserres 1, Avinyonet de Puigventós 2.

No cal dir que el dinar va resultar excel·lent i que, en acabar aquest, es van fer els habituals parlaments, entre els quals el de l'alcaldessa Sònia Martínez, el President i Sots-President del Casal i el vocal encarregat de les excursions.

Socis amb 90 anys

A tots els socis presents que durant l'any han complert els 90 anys se'ls hi va fer entrega d'una placa commemorativa i als que no varen poder assistir a la festa la junta els hi portarà la placa a casa. Els socis que han complert els 90 anys són Rosalia Batlle, Arseni Genís, Roser Cerveró, CarmenTienda, Bernardino Lozano. Ramon Delforn, Antònia Ferrer, Maria Pous.
Imatges del dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera
Imatges del dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera
Imatges del dinar del soci del Casal de l'Avi de la Jonquera

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article