Cantallops posa en marxa una campanya de compostatge casolà

Aquest any l'Ajuntament bonificarà el 20% de la taxa d'escombraries als veïns que facin un bon ús del compostador

Cantallops

L'Ajuntament de Cantallops ha posat en marxa aquest any una campanya per fomentar el compostatge casolà. De fet, l'any passt el Consistori ja va impulsar una campanya per reciclar els residus orgànics mitjançant l'ús de compostadors. I van constatar que gairebé la meitat dels residus diaris són restes de menjar o vegetals, i que cada habitant genera -de mitjana- gairebé mig quilo de matèria orgànica cada dia.

Si a aquestes dades s'hi suma l'obligació actual de recollir la matèria orgànica i potar-la a la planta de compostatge, l'Ajuntament va comprovar que augmentaven significativament els costos de recollida i tractament de residus del municipi. Davant d'aquesta situació, i tenint en compte les característiques del municipi, l'Ajuntament ha optat per al compostatge casolà. I per fomentar-lo, durant aquest 2018 bonificaran el 20% de les taxes d'escombraries a tots els veïns que tinguin un compostador i en facin un bon ús.

Els qui estiguin interessats en participar a la campanya i vulguin comprar un compostador es poden informar a les oficines del mateix ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article