El tast de vins al Castell de Requesens s'ha posposat al 20 de maig

La iniciativa, emmarcada en el Festival Vívid, anirà a càrrec dels dos cellers de Cantallops, Masia Serra i Vinyes dels Aspres

Cantallops

El tast de l'any passat va ser tot un èxit
El tast de l'any passat va ser tot un èxit | Festival Vivid
El tast de vins singular que el Festival del Vi de l'Empordà, el Vívid, havia organitzat per diumenge passat al Castell de Requesens, s'ha posposat fins el 20 de maig. Tal com ja va avançar Infojonquera, la iniciativa anirà a càrrec dels dos cellers de Cantallops: Masia Serra i Vinyes dels Aspres.

L'activitat, que durarà tot el dia (està previst que comenci a les 11.30 h i que s'acabi a les 18 h) costarà 25 euros per als adults i 12,5 euros per als menors de 12 anys (per als menors de 4 serà gratuït). El preu inclou l'accés al castell, un tast de quatre vins (acompanyats d'un pica-pica i refrescos pels nens), i un dinar (arrossada). Les places són limitades i els tiquets es poden reservar al web del festival o fent clic al següent enllaç.

Mentrestant, durant tot el mes d'abril els restaurants Can Pau, Can Tomàs, La Concòrdia, Can Xiquet i La Cantina de Cantallops oferiran menús especials maridats amb vins de la Ruta del Vi. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article